Betaaloptie Kosten Korte omschrijving
iDEAL Gratis Veilig en gemakkelijk online betalen in je eigen vertrouwde betaalomgeving op internet.
Bankoverschrijving Gratis Je kunt bestellingen eenvoudig afrekenen door een bankoverschrijving  rechtstreeks over naar DraaiWonen.

 

iDEAL
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in je vertrouwde internetbetaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen op basis van de betaling en aangegeven levertijden de bestelling.

Bankoverschrijving
Je kunt je aankopen eenvoudig betalen via een bankoverschrijving vooraf.  Indien je voor deze betaalmethode kiest ontvang je van Draaiwonen per e-mail alle gegevens om de betaling te kunnen verrichten.

Let op: de bestelling wordt pas verzonden na de verwerking van je betaling. Indien je kiest voor deze betaalmethode kan de levertijd langer zijn dan gebruikelijk.