Draaiwonen

Workshops

Workshop: Pimp een buste

Hoe leuk....en iedereen kan dit!

Kom je ook gezellig met een vriendin werken aan een kunstproject voor jezelf? Maak tijdens deze workshop met als basis een buste in kleur een super mooi kunstwerk. Deze bustes zijn momenteel helemaal in! Mooi voor op een sokkel van hout, op je dressoir of in de vensterbank: een eyecatcher in je interieur, die je helemaal zelf ontwerpt en maakt.We gaan de voorgeverfde buste vorm geven door het maken van voorpatroontjes op papier en daarna kies je patronen en/of afbeeldingen om met stukjes uit tijdschriften een prachtige print te maken op de buste. Zelfs al heb je geen “PaperArt vaardigheden” dan gaat dit toch lukken. Iedereen kan dit en kan met een mooie en persoonlijk buste laten zien hoe leuk het is om creatief bezig te zijn. Hoe uniek is dat!Je kunt kiezen uit een mannelijke of vrouwelijke torso en vervolgens de kleuren zwart, wit, groen, rood, rose, blauw of geel als basiskleur, afhankelijk van het thema wat je kiest. Hierbij kan je denken aan: strips, letters, kleur / zwart-wit, mode, bloemen / planten, dieren,  kunst / graffity, sport, verpakkingen, landkaarten, patronen en nog veel meer. 

Na het plakken moet de buste nog wel een dagje drogen en vervolgens lakken we het af, zodat het een mooie beschermende laag krijgt en verzenden we je kunstwerk als cadeau naar je adres. 

Geef je snel op, want VOL = VOL!!

Programma:

10:00 uur:
We starten de dag met koffie/thee en iets lekkers en bespreken de dag.

Tot de lunch:
Uitzoeken materiaal (meegenomen / uit atelier), plan van aanpak en beginnen met beplakken achterkant buste.

12:30-13:00 uur:
Lunch als een uitgebreide high tea.

Middag: 
Verder met beplakken achterkant en voorkant en we ronden om een uur of half vier af.
 
15.30-16.00 uur:
Afsluiten met koffie/thee en iets lekkers.

Draai gaat de buste voor je aflakken na volledige droging en kan daarna op afspraak worden opgehaald of worden verzonden

€ 119,00 p.p

Inclusief: Buste, alle materialen,
koffie, thee, lunch
aflakken en verzenden

Kies een datum:

vrijdag 13 oktober 2023
vrijdag 17 november 2023
vrijdag 8 december 2023
vrijdag 19 januari 2024
vrijdag 9 februari 2024
vrijdag 23 maart 2024
vrijdag 12 april 2024
vrijdag 17 mei 2024
vrijdag 21 juni 2024

Meld je aan!

    Wij nemen contact met u op om de workshop te bevestigen. Ook hebben we paar vragen rondom de voorbereiding van onze kant.

    Tot snel!