Draaiwonen

Draaiwonen

MTB Routebordjes

MTB RoutebordjeS

"wij staan graag stil bij MTB Routebordjes, letterlijk en figuurlijk!"

MTB Routebordjes zijn iconische en herkenbare tekens bij mountainbikeroutes en een heus begrip onder Nederlandse mountainbikers.

Bestel hier jouw eigen Routebordje en haal jouw favoriete mountainbikeroute in huis! Het Routebordje (S) is een uniek woonaccessoire, dat zorgt voor een sportief interieur en een unieke uitstraling. Bij ons kun je ook terecht om een sportief cadeau te vinden voor mountainbikers of wielrenners. Routebordjes zijn natuurlijk uitermate geschikt als ultieme cadeautip voor alle fietsliefhebbers, zowel leuk om te geven als te krijgen!

logo-square

Custom routebordje op maat

In overleg kunnen we ook unieke en custom routebordjes maken, geheel samengesteld naar eigen specificaties en smaak. Want het is uiteraard ook mogelijk om een custom routebordje te bestellen, voorzien van unieke elementen of bijvoorbeeld een huisnummer.

Versie M 50 cm en versie L 73 cm zijn verkrijgbaar als u contact op neemt. Binnenkort ook verkrijgbaar als item

Onze fanatieke community van fietsliefhebbers staat graag stil bij routebordjes, letterlijk en figuurlijk! Onze volgers delen favoriete mountainbikeroutes via de social media van Routebordjes. Zo kunnen wij de mountainbikeroutes, routebordjes en routebouwers in het zonnetje zetten. Dus sluit je snel aan bij de Routebordjes Community, om in ons spoor te blijven! Zo ben je altijd op de hoogte en hoef je geen updates van ons meer te missen! Naast mountainbikers zijn gravelbikers, wielrenners en andere fietsliefhebbers natuurlijk ook van harte welkom!